Loading...

TIDRAPPORT

Tidrapportering via internet (för bygg och hantverksföretag) är ett sätt att samla alla tidrapporter på ett och samma ställe. Fördelarna är att minska arbetet på kontoret och låta de anställda själva fylla i sina tider. Med möjlighet att få ut samlade timmar för varje enskilt projekt.

Tidrapporteringssystem (tidrapport.nu)

tidrapport.nu

Beskrivning

Om Erik har arbetat 15 timmar på projekt B och även Camilla har arbetat 12 timmar på projekt B så är det enkelt att ta fram en sammanställning på antal arbetade timmar för det projektet.
Lika enkelt är det att få ut löneunderlag, antal timmar som varje anställd har arbetat mellan de datum som väljs i tidrapporteringssystemet. På kontoret läggs alla projekt in och alla anställda. Allteftersom nya projekt dyker upp så läggs dessa också in. Den anställde loggar in på en hemsida med sina inloggningsuppgifter och fyller enkelt i vad den gjort under dagen/veckan/månaden. Den anställde kan även själv få ut tidrapporter mellan valda datum så för att se hur mycket han arbetat. Vårt tidrapporteringssystem är inriktat mot bygg och hantverksföretag.

För mer information besök tidrapport.nu.

För referenser kika på tidrapport.nu/kunder